Mirabela Bogdan a fost desemnata in anul 2016 "Miss Chisinau", pe atunci era eleva la liceu, dar visa cu ardoare sa ajunga in industria modelingului. Si cum visele devin realitate, tanara a participat la un prestigios concurs de frumusete, anume "Miss Elegant Universe 2018", unde a reusit sa aduca o victorie pentru Republica Moldova. Modelul a obtinut locul III.

 

 

Contactata de perefecte.md, Mirabela Bogdan a povestit cate ceva despre participarea sa la concursul desfasurat in Beirut, Liban, in perioada de 05-06 august 2018: "Am ajuns sa particip la acest concurs in urma unui casting online. M-am intors acasa doar cu impresii foarte frumoase despre tara gazda a concursului. In Liban am descoperit o natura impresionanta, dar si oameni foarte primitori".


 

Modelul basarabean a schimbat pe parcurs cateva tinute spectaculoare, care i-au scos in evidenta atuurile: "Tinutele dela concurs au fost din garderoba mea, iar rochia de seara din marea finala a fost oferita de un designer libanez".


 

Mirabela Bogdan a marturist ce inseamna pentru ea locul III la Miss Elegant Universe 2018 si care a fost relatia cu alte participante: Pentru mine, acest premiu e o noua treapta, o aspiratie pe care au avut-o toate fetele si anume eu am reusit sa devin posesoarea acestuia, chiar de la prima participare. Premiul valoareza mult! Am legat prietenii si sper ca o sa ma mai vad cu fetele, pentru ca impreuna am petrecut doua saptamani unice si a fost si o experienta extraordinara!".


 

Sursa foto: Arhiva personala / Mirabela Bogdan

Perfecte