Chiar daca in 2016 a fost desemnata Cea mai sexy femeie din Moldova si a participat la diverse prezentari de moda sau sedinte foto importante, unul dintre visurile brunetei a fost sa devina actrita si se pare ca acesta este pe cale sa se realizeze. 

 

 

Recent, moldoveanca a publicat pe Instagram o fotografie ce era insotita de un mesaj prin care isi anunta fanii despre o noua realizare din cariera sa: "Am fost astazi la un casting pentru un nou serial romanesc. E o mare provocare pentru mine si am foarte multe de invatat, iar eu ador sa experimentez lucruri noi. Este un vis de-al meu de mica. De cand ma tin minte imi placea sa joc diverse personaje, iar cel mai bine mi iesea sa imit pe cineva. Voi ce spuneti, ma vedeti in postura de actrita?"  


 

Evident, internautii au fost incantati sa afle aceasta noutate si i-au scris zeci de comentarii: "Esti cea mai buna! Vei reusi. Eu cred ca rolul o sa fie al tau. Felicitari!"

 Pentru a afla mai multe amanunte noi am contactat-o pe Vlada, insa modelul a spus ca este in asteptarea unui raspuns. Astfel, ii dorim mult succes si confirmari pozitive!

 

 

 

 

 

Sursa: facebook.com, instagram.com


Perfecte