Regizorul, jurnalistul si scenaristul moldovean, Viorel Mardare, a devenit intr-un scurt timp un nume notoriu in lumea artei din Republica Moldova, datorita campaniilor sociale si datorita spoturilor publicitare pe care le-a realizat cu multa daruire, talent si pasiune de-a lungul anilor. El este este autorul renumitului videoclip ,,Be Our Guest in Moldova”.

 

 

De curand, Viorel Mardare a fost diagnosticat cu cancer. Aceasta boala avanseaza rapid, astfel, pentru el fiecare zi conteaza. Prietenii regizorului au lansat o campanie de colectare de fonduri. Jurnalista Nata Albot a postat pe pagina unei retele de socializare un mesaj emotionant pana la lacrimi, in care cere ajutorul apropiatilor: "Prietenul meu Viorel Mardare s-a imbolnavit. Super talentatul meu om drag si scump are cancer. Iar eu de-o saptamana mi-am intensificat dialogul cu Dumnezeu. Cat eu voi incerca sa inteleg ce ... e destinul si ce trebuie noi cu totii sa invatam din asta, Viorel trebuie ajutat. Daca ar avea el acum mai multa putere si sanatate, s-ar baga peste diagnosticul sau de pe foaie, ar crea o mica opera de arta din el, bineinteles cu happy end, si ar filma un spot video, la care ar da share mii de oameni. Asa cum a fost tot timpul cu creatiile lui Posmotrel al nostru. De asta eu ma adresez la voi toti, sa il sprijiniti cu o donatie, ca Viorel sa isi poata rescrie scenariul.

 

Pentru donatii online accesati linkul de AICI

 

Donatiile fizice pot fi facute la sediul Atelier S. Prodan (or. Chisinau, str. Kogalniceanu, 25, ap.1). Informatii suplimentare, privind donatiile fizice: +373 79900100 (Alexandrina) sau +373 79999833 (Ghenadie).

 

Pentru intrebari, „posalci”, mesaje de sustinere si alte detalii incurajatoare, scrieti pe pagina de Fm Viorel Must Go On. Va asigur ca tot ce veti scrie va ajunge la Viorel! Acum, EL are nevoie de liniste, ganduri bune si umarul nostru -  al tuturor".


 

 

Sursa video: Youtube.com

Sursa foto: Instagram.com / Nata Albot; Facebook.com / Viorel Mardare

Perfecte