A fost o adevarata nebunie aseara pe scena de la Lisabona. In a doua semifinala, artistii de la noi au reusit sa cucereasca juriul si publicul, ajungand in mare finala. Au evoluat sub numarul 7, care le-a purtat noroc. Cei de la DoReDos au facut pe scena un adevarat spectacol, s-au imbracat in culorile tricolorului si au dansat cat i-au tinut picioarele. Urmareste in videoul de mai jos cum a evoluat trupa care ne-a reprezentat tara la Eurovision 2018, la Lisabona:

 

 

 

Mandru de prestatia scenica a celor de la DoReDos, Filip Kirkorov a postat pe pagina sa de Instagram o fotografie, insotita si de un mesaj plin de recunostinta. In imaginea de mai jos este mortalizata reactia si euforia echipei in momentul cand a aflat ca s-a calificat in finala, au fost doar zambete largi si emotii pozitive.


 

Filip Kirkorov a tinut sa le multumeasca turor pentru sustinere si pentru voturi, insa un mesaj de felicitare si de recunostinta pentru sprijinul acordat la acest concurs muzical l-a adresat presedintelui Igor Dodon. Totodata, in acesta postare artistul din Rusia s-a aratat vadit suparat pe faptul ca Rusia nu a reusit sa se califice in finala concursului.

 

 

Sursa foto: Instagram.com; Google.com

Sursa video: Youtube.com

Perfecte