Potrivit The Sun, producatorii serialului vor sa faca un portret cat mai complet al Printesei de Wales.

 

 

 

Se pare ca publicatia a obtinut o copie a cerintelor pentru acest rol, cea care va fi aleasa sa interpreteze rolul Printesei Diana in perioada in care aceasta avea intre 18-22 de ani. Astfel,  este nevoie de „o tanara stea cu o forta extraordinara. Trebuie sa joace o comedie eleganta, sa flirteze si sa fie sociabila pe scena lumii, insa disperata si singura, capabila de automutilare in momentele cele mai dificile, sa aiba intensitatea psihologica pe care a avut-o Mia Farrowin „Rosemary’s Baby”.

 

 

 

O sursa a declarat pentru The Sun ca producatorii nu vor trata prea usor acest sezon. „Peter (Morgan, producatorul) nu se va feri sa arate ce impact a avut Diana asupra Familiei Regale, asa cum nu s-a ferit nici cand a scris despre Regina. Ar putea agita spiritele”.

 

 

 

Cea mai mare parte din distributia sezonului 4 a fost deja confirmata,  majoritatea actorilor fiind aceiasi ca cei din sezonul 3. Olivia Colman va juca rolul Reginei Elisabeta a II-a, iar Helena Bonham-Carter va fi Printesa Margaret. Actritele le-au inlocuit pe Claire Foy si Vanessa Kirby, acestea putand fi urmarite in primele doua sezoane ale serialului.

 

 

 


„Nu cred ca exista un alt serial in care actorii sunt schimbati intre sezoane, asadar este ceva emotionant si interesant”, a declarat producatorul executiv Suzanne Mackie pentru Hollywood Reporter.


 

 Cel de-al treilea patrulea sezon „The Crown” va aparea anul acesta, insa pana acum nu a fost stabilita o data oficiala. 

 

 

 

 

 

 

Da like paginii noastre de Facebook si fii perfect informata!

 

Sursa foto: Google.com

Perfecte