Meghan (36) si Harry (33) au ales pentru o asemenea ocazie Gradina Sunken a Palatului Kensington, locul preferat de regretata Printesa Diana. Zambitori, dar si foarte emotionati, Printul Harry si logodnica sa au pasit, tinandu-se de mana, pe aleea Gradinii Sunken, dandu-le ocazia fotografilor prezenti de a surprinde primele fotografii cu cuplul logodit.

 

 


 

 

Au zabovit si cateva minute pe treptele Palatului Kensington, moment propice pentru ca Meghan sa le arate curiosilor superbul inel de logodna, creat, pare-se, din doua diamante ce i-au apartinut Printesei Diana, pozitionate in lateral, si unul central din Botswana. In plus, inelul e desenat chiar de catre Printul Harry.

 

 

 

 

 

 

Ba mai mult, la un moment dat, Printul Harry poate fi auzit spunand ”am stiut de la inceput ca ea e aleasa”, facandu-i, astfel, logodnicei sale o adevarata declaratie de dragoste publica.

 

 

 

 

 

Cat despre tinuta actritei americane, Meghan a imbracat un outfit elegant, conservator, dar nu mai putin stylish. Ea a asortat o rochie verde-smarald cu o pereche de pantofi nude si cu un trench alb, iar rezultatul este unul de efect!

 

 

 

Amintim ca-n aceasta seara, Meghan si Harry vor aparea, pentru prima data, la o televiziune nationala din Marea Britanie pentru a vorbi despre relatia lor de un an si jumatate.

 

 

 Sursa foto: dailymail.co.uk

Okmagazine.ro