Vineri, 3 noiembrie:


1. Trebuie neaparat sa mergi la expozitia internationala specializata de marfuri, utilaje si materii prime pentru industria usoara MOLDOVA FASHION EXPO. Evenimentul iti va permite sa studiezi sortimentul, noile tehnologii si sa monitorizezi preturile acestora, analizand, totodata,  ce se intampla pe piata.


 

 

2. Ansamblul National Academic de Stat de Dansuri Populare “Joc” va sustine vineri, incepand cu ora 18:00, un concert de zile mari cu genericul “Joc-energia vietii” ce va avea loc in incinta Palatului National “Nicolae Sulac”. Iubitorii de folclor si dans popular sunt asteptati sa faca cunostinta cu maiestria si activitatea artistica a acestui performant colectiv de dansatori. Pretul pentru un bilet variaza intre 150-350 lei.


 

 

3. Orchestra simfonica a Filarmonicii Nationale “Serghei Lunchevici” organizeaza un Concert Simfonic de exceptie, dirijat de Alexandru Ganea (Romania), recitalurile la pian vor fi interpretate de Laura Balicov si Stanislav Jar. In program: V. Bellaev, F. Chopin, S. Rahmaninov. Pretul biletelor incepe de la  50-100 lei.


 

 

 

4. Locul ideal pentru intalnire este teatrul. Poti merge, incepand cu ora 18:00, la piesa “Panica la Grand Hotel”, o comedie de situatia dupa Ray Cooney, in regia lui Alexandru Vasilache. Spectacolul decurge intr-un ritm alert, aventurile amoroase ale personajelor principale creeaza o sumedenie de probleme si intorsaturi de situatie. Piesa va avea loc la Teatrul National “Mihai Eminescu”, pretul biletelor va fi cuprins intre 50-120 lei.


 

 

 

5. Daca esti iubitor de House, muzica dance/electronica, atunci esti asteptat, incepand cu ora 23:00, la Sky Bar, sa te distrezi pe ritmurile lui Adam de Great.

 

 

Sambata, 4 noiembrie:


1. Daca doresti sa cunosti mai multe informatii despre cum sa educi un copil, atunci poti merge la “Cum intelegem comportamentele copiilor” cu Adriana Boros. Incepand cu ora 10:30, in incinta Liceului Academiei de Stiinte a Moldovei, participa la training-ul din cadrul Programului “Profesori inspirati 2017-2018”. Obiectivele acestui atelier vor fi urmatoarele:


  • Ce modalitati de comunicare duc la interpretarea gresita a situatiilor;

 

  • Ce este comunicarea non-violenta si cum o aplicam in relatiile noastre inter-umane;

 

  • Dezvoltarea copilului de la 7 la 14 ani;

 

  • Ce se ascunde in spatele comportamentelor si ce vrem sa transmitem prin actiunile pe care le urmam;

 

  • Cum incurajam cooperarea copiilor;

 

  • Cum devenim modele pe care copiii vor sa le urmeze.

 

 

 

2. Pentru o doza de amuzament, mergi la Teatrul National “Mihai Eminescu”, incepand cu ora 18:00, unde poti vedea piesa “Douasprezece scaune” de Ilf si Petrov. Spectacolul este o comedie muzicala mustuoasa cu aluzii fine la timpurile actuale.


 

 

3. Palatul National "Nicolae Sulac" va gazdui mult-asteptatul concert al pianistei şi compozitoarei japoneze Keiko Matsui, insotita de orchestra simfonica Lords of the Sound. Keiko Matsui inseamna pasiune pentru muzica, inseamna muzica pentru suflet si creativitate. Concertul va incepe la ora 19:00, pretul biletelor va varia intre 300-1200 lei. 

 

 

4. Pentru relaxare maxima si detasare de cotidian, esti asteptat la Auto Cinema, incepand cu ora 23:00, la pelicula cinematografica The Proposalgenul filmului: melodrame,comedy, drame. Pretul biletului este de 85 lei.


 

 

Duminica, 5 noiembrie:

 

1. Ultima zi din acest weekend va fi la fel de bogata in evenimente. La Teatrul National de Opera si Balet “Maria Biesu” va avea loc opera in trei acte Madama Butterfly, bazata pe nuvela lui John Luther Long. 


 

2. Teatrul “Luceafarul” va invita la piesa de teatru “Testamentul”. Spectacolul este o comedie cu un subiect "fierbinte" din realitatea vremurilor trecute. In toti acesti ani, “Testamentul” s-a bucurat de un real succes. 

 

 

 

3. Ducu Bertzi va sustine la Filarmonica Nationala “S. Lunchevici” un concert de exceptie. Alaturi de maestrul roman vor evolua artisti precum: Irina Furdui (vioara), Constantin Neculae (chitara) si Tavi Iacob (keyboard). Pentru o seara frumoasa de folk, sunteti asteptati la concert. Pretul biletelor variaza intre 170-300 lei.


 

 

4. Iubitorii de cultura poloneza pot merge la CinePOLSKA, unde poate fi urmarita pelicula poloneza Arta de a face dragoste, povestea MICHALINEI WISŁOCKA / SZTUKA KOCHANIA. Filmul este subtitrat in limba romana. Evenimentul este organizat la Cinematograful Odeon.


 

 

 

Sursa foto: Google.com; fest.md; tnme.md; nationalopera.md

Perfecte