Iti asigura spatele si iti daruieste o fotocarte Panoramic. Nu exista un alt anotimp care sa concureze cu vara la capitolul apusuri uimitoare, vacante fierbinti si fotografii numai bune de aratat familiei sau colegilor de munca. Tocmai de aceea, noua promotie Celebok este pentru tine. Cumperi o foto carte „Elite” si primesti in dar una „Panoramic”.

 

Ia-ti fotocartea cadou in perioada  17 - 31 iulie.  Platesti o data, castigi de doua ori.
Iar daca pornesti intr-o calatorie azi-maine, nu uita ca cea mai buna lumina pentru o fotografie o prinzi dimineata devreme. Cele mai frumoase poze sunt cele intamplatoare. Nu iti aranja membrii familiei intr-o linie, ci surprinde-i cand rad, alearga, se joaca in nisip sau valurile marii. Selfie-urile sunt bune, dar un album plin de selfie-uri devin plictisitoare dupa pagina a doua sau a treia. Aparatele de fotografiat si camerele telefoanelor mobile sunt, de regula, dotate cu self-timer. Folositi-l ca sa prindeti si o bucata din locul de poveste vizitat. Toate amintirile adunate vor arata perfect in fotocartile Elite si Panoramic.  

 

 


Acceseaza   Editorul online de pe site-ul  celebook.md, unde iti creezi un cont de utilizator, iti alegi fotocartea dorita, adaugi pozele in album si le aranjezi in pagini cum iti pofteste inima. Odata creata si plasata, comanda va ajunge la tine in maxim 14 zile si iti va fi livrata acolo unde iti doresti.  
Pastreaza amintirile ca la carte!

 

 

*Acest material este un produs comercial

Perfecte