Talentata interpreta de la noi traieste o frumoasa poveste de dragoste alaturi de Vova Moon. A fost ceruta in casatorie cu doi ani in urma, iar in acest weekend si-au unit destinele: "Parca am fi la inceput. Noi nu ne vom vedea inainte de nunta", a declarat Aliona Moon pentru perfecte.md. La nunta celor doi au fost invitati in jur de 100 de petrecareti. Tinerii insuratei au pregatit si o surpriza de proportii pentru invitatii lor. Aceastia au interpretat o piesa romantica, s-au imbratisat si au dansat printre petale de trandafiri:

 

 

Desi organizarea unei nunti poate fi extrem de stresanta, cei doi iubiti si-au propus sa organizeze ceva deosebit, ceva perfect, fara sa apeleze la o agentie, si se pare ca le-a reusit de minune. Chiar daca au renuntat la traditii si la obiceiurile nuntilor moldovenesti, evenimentul a avut loc intr-un cadru rustic, iar decorul a fost amenajat in stil boho chic, unde au predominat culorile pastelate. Interpreta a preferat sa nu impartaseasca cu presa fericirea clipelor si a fost mai discreta in a face publice fotografii, videouri sau sa ofere alte detalii despre petrecere.

 

 

Contactata de perfecte.md cu o zi inainte de marele eveniment, Aliona Moon a dezvaluit ca: "La nunta noastra nu vor fi lautari, va canta un band din showbizul autohton. Pasha Parfeni urmeaza si el sa cante". Din imaginile din video, putem remarca ca interpreta a aratat superb in rochia sa de mireasa, despre care a spus urmatoarele: "Nu e printesa, insa este foarte frumoasa si foarte finuta. Am cusut-o in doua saptamani".

 

 

 

Sursa foto/video: Facebook.com / Aliona Moonteanu / Vova Moon

Perfecte