Calatoria a fost un cadou din partea logodnicului ei, Sergiu Cretu, un prosper om de afaceri: "Mi-a trimis o poza cu biletele inca in luna Februarie. N-a rezistat. E o tara pe care n-am vazut-o niciunul din noi. De multi ani visam sa ajung aici, doar ca Sergiu nu stia acest lucru. El mi-a spus: “O printesa nu-si poate sarbatori aniversarea decat printre zei”. Vacanta e cel mai frumos cadou pe care puteam sa-l primesc vreodata. Noi investim in emotii, in amintiri si experiente",  povesteste entuziasmata prezentatoarea PRO TV.

 

 

 


De cand a fost  ceruta in casatorie de barbatul visurilor ei, Silvia Petrov traieste cea mai frumoasa perioada din viata ei: “Am devenit mult mai responsabila. Si chiar mai fericita. Sunt foarte fericita. Eu si Sergiu formam o echipa perfecta. Suntem pe un val. Ne simtim reciproc”.

 


 

 

 
Cel ce o face fericita in fiecare zi este un om, zice Silvia, carismatic si inteligent: “S-a dezvoltat multilateral. Stie sa piloteze, sa faca diving, sa escaladeze muntii. Vara trecuta a urcat Kilimanjaro si Mont Blanc. Cunoaste 5 limbi, e pragmatic, responsabil si corect in afaceri, afectuos si romantic acasa. Ii place sa ma surprinda cu cadouri, (doar ca eu nu fac public asta)”. 


 

 

 

 

Cine viziteaza o data Grecia, va ramane impresionat toata viata. Trecutul si prezentul alterneaza, la fel ca si schimbarile de peisaj, de la cel marin la cel muntos, oferind vizitatorilor experiente memorabile: “Am vizitat practic tot orasul. Avem o vacanta foarte activa. Am cautat sa vedem contrastele, astfel am vizitat cele mai sarace cartiere si, evident, cele de elita".

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 


Si cum frumoasa prezentatoare este gazda celui mai delicios show culinar de la noi, n-am putut sa n-o intrebam de mancare, iar raspunsul ne-a lasat gura apa: “Am fost in mai multe restaurante si cafenele si peste tot am mancat gustos. Azi il recomand pe cel care in fiecare an, din 2008 pana in prezent, a luat cate o stea Michelin - Restaurantul Kuzina. Noi nu mancam carne, asa ca optam pentru mancarea vegetariana: salate si tot ce are fructe de mare. Am baut traditionala–Ouzo, iar vinul lor e mai tare. Legumele si fructele sunt foarte aromate si dulci, iar salata greceasca are un gust foarte diferit de cum se face la noi”. Caracatita, crevetii regali, calmarii si midiile uriase au fost doar cateva dintre preparatele care i-au provocat un adevarat orgasm culinar prezentatoarei.

 

 

 

 

 

 

Tinerii indragostiti au planuri mari pentru viitor, vor sa viziteze India si chiar sa faca inconjurul lumii: “Ne-am propus sa ne spunem juramintele in toate tarile exotice pe care le vom vizita. E mai mult dorinta mea. Sergiu se conformeaza”.

 

 

 

 

 

 

 Cat despre nunta: “Planificam ca petrecerea sa fie pe o stanca. Sa avem o priveliste nemaipomenita la mare si munti. Data si locul inca nu-l stim, dar va fi o petrecere tare de tot”, ne-a asigurat Silvia.

 Redactia perfecte.md ii ureaza prezentatoarei la multi ani! 

Perfecte