De la mic la mare, vizitatorii au luat cu asalt magazinele centrului comercial, unde au avut parte de reduceri semnificative la toata gama de haine, incaltaminte si accesorii.  

 

Natalia Rogovschi, director Marketing si PR Shopping MallDova: 

„Noaptea reducerilor se afla la cea de-a 15 editie, organizata la Shoping Malldova. Magazinele de imbracaminte, incataminte, electrocasnice, bijuterii, accesorii si altele au isi asteapta consumatorii, oferind produse cu o reducere de pana la 70 la suta”.

 

Cei care au ales sa petreaca patru ore in magazinele preferate au putut face cumparaturi la preturi „wow” si au ramas  de-a dreptul incantanti de oferte. 

 

Anghelina, vizitatoare: „Am venit aici ca sa fac niste cumparaturi. Am cumparat rochite pentru vara, bluzite, pantaloni cu reduceri de pana la 15 - 50 %”.

 

Aliona, vizitatoare: „Imi plac lucrurile care se vand la Shopping MallDova. intotdeauna vin si cumpar tot ce imi trebuie”.

 

Diana, vizitatoare: „Am venit sa vedem trupa Black&White si respectiv sa profitam si de reduceri. Poate mai castigam si un premiu.”

 

Marea petrecere a inceput la ora 20:00, iar din ora in ora, au avut ocazia sa participe la tombola, unde s-au extras cate cinci electrocasnice.

 

Natalia Rogovschi, director Marketing şi PR Shopping MallDova: 

„La fiecare ora, cumparatorii nostri vor avea posibilitatea sa participe la tombola, unde sunt puse in joc diverse premii. Surpriza serii urmeaza sa fie un program artistic, unde formatia Akord si cei de la Black&White ii vor delecta pe toti cumparatorii nostri”.

 

Diana, castigatoare: „Am castigat un aparat de cafea. Chiar o sa-l iau la serviciu, sa ne faca diminetile mai placute si mai frumoase”.

 

Svetlana, castigatoare: „Eu sunt foarte fericita. As vrea si altii sa fie la fel de fericiti si sa primeasca astfel de cadouri. Eu ador Shopping Malldova. ”

 

Diana, castigatoare: „Vin foarte des aici. Cred ca sunt binevenite astfel de evenimente”.

 

Dupa o doza de energie de la dansatorii Black&White, cei de la Akord au cantat si incantat pe cei prezenti la eveniment. Momentul culminant al serii a fost licitatia, la care au putut participa toti cumparatorii Shopping MallDova. Detinatorul bonului cu cea mai mare suma s-a ales cu un aparat foto Canon 1100D.

 

Surprizele pregatite de cel mai indragit centru comercial din capitala nu se opresc aici. Fii cu ochii pe Shopping MallDova!

 

*Acest articol este un produs comercial

Perfecte