Uimiti de asemanarea vocii sale cu cea a megastarului, juratii Tudor Chirila, Irina Rimes, Andra si Smiley au apasat butoanele din primele secunde. Scaunele s-au intors, iar vedetele si-au exprimat bucuria si emotia de a-l auzi pe Bogdan cantand. „Am retrait momentul de la concertul din 1992, cand Michael Jackson a parasit arena in acel propulsor“, a spus Tudor Chirila, singurul jurat care a participat la acel eveniment.

 

 

Daca Michael Jackson ar mai fi trait si ar fi auzit interpretarea lui Bogdan Ioan, cu siguranta ar fi ramas fara cuvinte, precum antrenorii de la Vocea Romaniei. Tanarul a interpretat intr-un mod absolut uimitor piesa regretatului artist, "Earth Song", si i-a impresionat pana la lacrimi pe cei 4 antrenori, care s-au ridicat din scaune si l-au aplaudat. "Nu am auzit pe nimeni, niciodata sa cante asa Michael Jackson. Sunt socat. Este primul concurent la care imi doresc sa mai aud inca odata prestatia", au fost cuvintele lui Smiley la sfarsitul actului (in momentul 07:17).

 

 

Bogdan Ioan a cantat o data si l-a ales pe Smiley pentru a-i fi antrenor, iar Smiley a salutat publicul, facand faimosul „mers pe luna“ si alte miscari de dans ale lui Michael Jackson. Tanarul a marturisit ca a inceput sa cante la 16 ani, fara sa aiba studii de specialitate. Nascut la 4 februarie 1990, „Bobo“ a absolvit Liceul Ovidius din Constanta, apoi Facultatea de Arhitectura din Iasi. „Faptul ca am ajuns aici este deja o satisfactie si o implinire. Nu am nicio pregatire muzicala, totul i se datoreaza lui Michael Jackson", a declarat tanarul.

 

 

Sursa video/foto: Youtube.com; Facebook.com; Google.com

Adevarul