Rodica Cioranica, gazda emisiunii O Seara Perfecta, si-a mutat canapeaua intr-un local select din Chisinau, acolo unde s-au adunat invitati alesi: artisti, oameni de afaceri si jurnalisti, ca sa asiste la o editie speciala, o editie de sarbatoare, cu surprize care s-au tinut lant. Oaspetii au avut parte de muzica buna, dansuri si defileuri sexy, care au captat toate privirile.

 

 

 

 

 

 

A fost o petrecere aniversara in toate nuantele de violet. Invitatii ai respectat dress-code-ul si au stralucit la propriu in tinutele pe care le-au purtat la eveniment.

 

 

 

 

 

 

 

Pe parcursul serii, Rodica Cioranica, a invitat, la fel ca in cadrul emisiunii, pe unii dintre oaspeti, alaturi de ea pe canapea, la discutii sincere si amuzante. 

 

 

 

 

 

 

 

 

Toti invitatii s-au rupt si au dansat pe ritmurile incendiare, create de Alex Calancea Band, Guz si Andrei Glavan.

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De 5 ani, emisiunea O Seara Perfecta iti creeaza momente unice, seara de seara, cu invitati speciali si reportaje rupte din viata. Este o munca asidua a intregii echipe, niste albinute mereu informate, prezente la cele mai importante evenimente si intotdeauna alaturi de telespectatori. La Multi ani O Seara Perfecta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fotografii realizate de Kreyon

Perfecte