Daca alti tineri de varsta ei prefera sa isi celebreze ziua de nastere intr-un club, alaturi de prieteni, se pare ca Ionela Covali si-a dorit ceva mai deosebit pentru sarbatorirea frumoasei varste de 18 ani, care a avut loc pe 28 decembrie. 

 

 

Cu usurinta, ziua de nastere a interpretei ar putea fi comparata cu o sarbatoare de zile mari. De ce? Pentru ca evenimentul a avut loc intr-un local select, decorul sclipitor era ales cu mult gust, invitatii au fost nu doar prieteni, ci si rude, iar artista chiar a purtat doua tinute. 

 

 

 

Mai multe amanunte despre acest eveniment important din viata ei, a povestit chiar cantareata.  

 

Cat timp ti-a luat organizarea acestei petreceri?  

 

Aproximativ, timp de o luna am pus cap la cap toate detaliile ca sa fie la cel mai inalt nivel totul. 

 

 

La aceasta aniversarea ai optat pentru doua rochii, si ambele sclipitoare, de ce?  

 

Am ales tinute sclipitoare pentru ca ele ma scot in evidenta si totodata am cerut si fetelor sa respecte dress code-ul.

 

 

Cat de costisitor este organizarea unui astfel de eveniment? 

 

O data in viata sarbatoresc majoratul, de aici reiese ca suma nu conteaza, cel mai important e sa te distrezi pe masura si sa te simti cea mai fericita, sa profiti la maximum de aceasta seara.

 

 

Ce cadouri ai primit si care este cel mai pretios dintre ele? 

 

Am primit diferite daruri, incepand de la bijuterii, produse cosmetice, pana la bani si apartament, dar totusi cele mai valoroase, atat financiar, cat si sentimental a fost cadoul din partea iubitului, care este un telefon iphone xs max si cadoul din partea parintilor - un apartament cu trei odai, complect mobilat. Pentru care le multumesc din suflet.

 

 

Cum ai petrecut sarbatorile de iarna? Ce planuri ai pentru anul 2019?

 

Sarbatorile de iarna le-am petrecut cu familia pentru inceput, apoi a urmat distractia in oras cu prietenii. Anul 2019 este un an plin de incercari, am sustinut examenul de obtinere a permisului, la vara ma asteapta examenul de bacalaureat si apoi depunerea actelor pentru universitate. 

 

 

Iata mai multe imagini de la majoratul Ionelei Covali. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Perfecte