Milionarul Gabriel Stati a implinit varsta de 41 de ani si a dat o petrecere de lux, intr-un club din capitala. Milionarul si-a invitat prietenii, alaturi de care a pozat, s-a distrat si sarbatorit pana in zori. 

 

 

 

Mama lui Gabriel Stati, Larisa Stati, a tinut neaparat sa-si felicite feciorul cu ocazia zilei de nastere si i-a transmis un mesaj emotionant pe pagina sa de Facebook: "COPILUL MEU, niciodata nu vei gasi pe cineva care sa te iubeasca si sa isi faca griji pentru tine asa cum o fac eu. Vreau sa stii ca tot ce fac, fac pentru binele tau. Te iubesc mai mult decat pe mine insami. Mama ta. La multi ani!"

 

 

Gabriel Stati a avut parte de un tort personalizat cu initialele sale, dar si cu elemente care ar caracteriza o tinuta de gentleman, cum ar fi un papion, dar si un trabuc. 

 


 

La petrecere a fost prezenta si Tany Vander, alaturi de iubitul sau, Vasilyi Lungo, care se pare ca este un prieten bun al omagiatului si care a decis sa-l felicite, tot prin intermediul facebook-ului, distribuind o poza facuta in club.

 

 

Vezi si alte imagini cu invitatii la petrecerea data cu ocazia aniversarii afaceristului.

 


 

 

 

 

 

Sursa foto: Facebook.com

Perfecte