Pana acum au aparut mai multe indicii ca vor aparea schimbari in componenta juratilor de la Vocea Romaniei, insa abia ieri seara, in cadrul Stirilor ProTV, Andreea Esca a fost anuntat componenta completa a acestora. Andra este cea care va juriza concurentii talentati din noul sezon al concursului Vocea Romaniei, pe langa Tudor Chirila, Smiley si, mai nou, Irina Rimes. 

 

 

Andra a fost invitata in platoul Andreei Esca si a povestit ce ganduri are fata de aceasta noua experienta: ”Vocea Romaniei este o provocare imensa pentru mine. Muzica este pur si simplu viata mea, este pasiunea mea si in acelasi timp profesia mea de 18 ani. Sa descopar voci deosebite, sa ajut concurentii din echipa mea sa evolueze si unul dintre acestia sa castige marele trofeu reprezinta prioritatea mea in acest show. Abia astept sa ajung pe scaunul de antrenor si sa apas butonul pentru cele mai bune voci din sezonul 8.”, a spus Andra.

 

 

 

 

Irina Rimes, Tudor Chirila, Smiley si Andra sunt antrenorii sezonului 8 Vocea Romaniei! Cei patru sunt pregatiti sa-si ocupe scaunele si abia asteapta sa se intoarca pentru cele mai bune voci din competitie si sa inceapa lupta pentru ele, potrivit vocearomaniei.protv.ro.


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa foto: vocearomaniei.protv.ro

Perfecte