Cea mai noua colectie a designerului moldovean Daniel Racovizza a fost prezentata in cadrul unei noi petreceri marca perfecte.md. La eveniment au fost prezenti si prietenii din lumea afacerilor ai site-ului, care au admirat colectia intitulata “Evening Enigma”.

 

 

 

 

Am fost de acord sa acordam suportul pentru producatorii autohtoni, ceea ce imbolda un eveniment foarte activ pentru promovarea produselor autohtone, ne bucura faptul ca putem fi partenerii acestei seri frumoase si pe viitor, noi vom sustine producatorii autohtoni." a marturisit  Tudor Ceaicovschii, directorul companiei Global Biomarketing Group Moldova.

 

 

 

 

Si pentru ca a fost o seara dedicata stilului, perfecte.md a avut sustinerea si din partea magazinului Florence Style, acolo unde gasesti cele mai elegante tinute pentru dame.

 

 

 

Sunt foarte bucuroasa sa ma aflu in aceasta seara si sa fim partenerii lui Daniel Racovizza. E o seara superba." a spus  Diana Ballerini, propriatara magazinului Florence Style.

 


 

Un alt partener al petrecerii perfecte.md a fost  compania Fotostand.md, binecunoscuta pentru panourile foto originale pe care le creeaza si pe care, oaspetii le-au putut admira in cadrul evenimentului.

 

 

 

Compania Fotostand.md are marea onoare sa se afle la aceasta petrecere, la aceasta prezentare, lansare inedita. In spatele oricarui eveniment se afla un fon, de exemplu acesta. Compania noastra este unica care ofera panouri la diferite dimensiuni si pentru toate evenimentele deosebite.", a spus Marian Nidelcu, administratorul companiei Fotostand.md.

 


 

Vezi in reportajul de mai jos  cum s-au distrat oaspetii petrecerii perfecte.md :

 

*Acest articol este un produs comercial.

Perfecte