Emisiunea O Seara Perfecta a implinit 6 ani de activitate si de profesionalism. Astfel, pentru cateva ore si-a mutat canapeua intr-un local select din capitala si a dat o petrecere de zile mari. Gazda evenimentului, Anisoara Loghin, a fost o prezenta distinsa, stralucind la propriu, intr-o tinuta superba. Deliciile culinare si bauturile delicate de la petrecere au incantat papilele gustative ale invitatilor

 

 

 

Printre invitati, s-au numarat si doi patrupezi adorabili, care au fost atractia serii. Toti au stat in rand sa-si faca fotografii cu simpaticii catelusi, care au stat cuminte la pozat.

 

 

Una mai frumoasa si mai stralucitoare decat alta, tinutele invitatilor la petrecerea aniversara O Seara Perfecta au fost spectaculoase. Dress code-ul evenimentului a fost unul pretentios: combinatia nuantelor de negru si auriu. Clasicul negru a fost, totusi, vedeta seriii. Cine s-a imbracat mai bine?

 

 

La aceasta petrecere fabuloasa, barbatii au admirat si au apreciat frumusetea feminina la justa valoare. Modele, cu siluete silfide, au defilat pe un podium improvizat, in lenjerie intima si au atras privirile celor din jur.

 

 

Seara Campionilor a fost un eveniment "a la Hollywood". Iata cum a avut loc toata magia, chiar in prima zi de iarna:

 

 

Sursa foto: Arhiva personala

Perfecte