Orice activitate pozitiva ne ajuta sa ne deconectam, sa ne simtim mai fericiti. Un proverb cunoscut suna asa: ”Bine faci, bine gasesti”. Sunt diferite moduri prin care putem sa facem fapte bune si sa ne ajutam reciproc. Oriflame te invita sa intri in ritmul frumusetii si sa te alaturi Maratonului Faptelor Bune.

 

Compania si-a propus sa inspire oamenii sa faca mici fapte bune, in fiecare zi. Nu este nevoie sa cheltui bani sau sa te agiti prea mult, ci doar sa iti deschizi mintea si sufletul. Vei observa ca, in jurul tau, sunt o multime de ocazii de a fi mai bun. Oriflame te provoaca sa faci  fapte bune care nu costa bani. 

 

Ce poti face tu?

 

Fara implicare este foarte usor sa privim si sa comentam, insa este un pic mai greu in momentul in care ne implicam si vedem si de ce obstacole avem parte. Oriflame iti va sugera cateva fapte bune pe care poti sa le faci pentru a-ti imbunatati ziua. Urmareste pagina lor in urmatoarele zile, unde vor plasa zilnic sarcini, care te vor ajuta sa devii mai bun. Indeplineste-le si incarca o fotografie cu rezultatul final pe pagina ta de pe retelele sociale, folosind hashtag-ul #schimbarifrumoase. Fa fapte bune, iar pentru fiecare postare efectuata noi vom transfera 20 lei pentru binefacere.

 

Ce face Oriflame?

 

Grija pentru frumusete se egaleaza cu grija pentru natura. Una dintre numeroasele sale initiative are scopul de a diminua impactul nostru pe planeta si de a aduce schimbari pozitive . Gama de produse EcoBeauty a fost prima gama globala de produse cosmetice certificata de Fairtrade®. Dar  EcoBeauty face mai mult decat sa aiba grija de pielea ta, ea schimba vieti. In comunitatile agricole de unde se procura uleiul de nuca de cocos pentru EcoBeauty, veniturile obtinute din vanzari ofera instruire in domeniul biodiversitatii, al gestionarii resurselor naturale si al agriculturii ecologice, totodata, si pentru emanciparea femeilor.

 

 

Produsele Love Nature, care necesita clatire, au formule biodegradabile, sigure pentru mediu. Niciun produs pentru ingrijirea parului nu contine silicon, acest lucru insemnand faptul ca toate produsele pentru par sunt benefice atat pentru tine cat si pentru mediu. 

 

Exfoliante de origine naturala. Produsele de ingrijire si infrumusetare a pielii nu ar trebui sa fie nocive pentru mediul inconjurator. Stiai ca exista peste 200 de milioane de tone de plastic care ne murdaresc oceanele? Sau faptul ca sunt necesari ani intregi pentru ca plasticul sa se descompuna in natura?      

 

 

Cercetatorii companiei s-au inspirat din natura si au gasit alternative perfecte - exfoliante de origine naturala. Incepand cu anul 2014, toate produsele noi de exfoliere contin 100% ingrediente naturale pentru curatare, de la seminte de mac si coji de migdale, pana la samburi de masline si sare. Acesta este modul de a contribui la mentinerea frumusetii tale si la cea a mediului inconjurator, in mod natural.

 

 

Fundatia pentru copii. Oriflame s-a angajat sa doneze 1 milion de euro Fundatiei Mondiale a Copilului prin vanzarile apei de toaleta Tenderly Promise. Ne dorim sa facem tot posibilul sa ajutam copiii vulnerabili care au nevoie de o copilarie mai fericita, mai sanatoasa si mai sigura si cu un viitor mai promitator.

 

 


Participa la campania Oriflame pentru fapte bune, daruieste, implica-te!

 

*Acest articol este un produs comercial.

Perfecte