Olga Manciu este o femeie puternica si o mamica extrem de grijulie si iubitoare. Dupa ce la mijlocul lui 2018, sotii Manciu au trecut printr-o etapa dificila din viata lor de familie, tanara mamica a gasit o modalitate ingenioasa de a colecta bani si de a-si ajuta copilul sa-si recapete vederea, organizand un targ de caritate. 

 

 

De curand, intr-un story pe Instagram, Olga Manciu a dezvaluit cati bani s-au adunat ieri, in cadrul targului de caritate si a multumit tuturor pentru ajutorul si sprijinul acordat: „Noi astazi am facut o fapta foarte buna. In total s-au colectat 71.230 de lei, cu ajutorul carora noi vom putea realiza dorinta si sa ii intoarcem lui Damian vederea, si sa ii ajutam pe copilasii care au nevoie. Donatiile au fost mai mari decat asteptarile noastre. In inima fiecaruia dintre noi traieste bunatatea.

 

 

Amintim ca in vara anului 2018, Damian a primit o trauma foarte serioasa la ochi: „A fost nevoie de o interventie chirurgicala urgenta. Ochiul a fost strans din bucati, in sensul direct al cuvantului. Au urmat trei saptamani in spital. Trei saptamani in care am trait tot spectrul de emotii, una mai dureroasa ca alta.”, scria Olga Manciu pe pagina unei retele de socializare. Mai multe detalii la acest subiect citeste AICI.

 

 

Sursa foto: Instagram.com / Olga Manciu

Perfecte