Odry Barca a impresionat juratii de la Vocea Romaniei cu talentul si timbrul sau vocal! Curiosi de fire, am aflat mai multe detalii interesante din viata intima a frumoasei studente. Nu stiai ca aceasta s-a stabilit cu traiul deja de patru ani in Franta si isi face studiile in una dintre cele mai prestigioase universitati din sudul tarii.                                                                                    

 

Tanara a povestit entuziasmata despre prestatia sa din cadrul concursului muzical si despre relatia cu Irina Rimes, pe care a ales-o antrenoare: "Am simtit ca ea este. Ne cunosteam de la concursuri, ne intalneam la unele emisiuni. Aveam foarte mari emotii. Nu am fost pregatita sa intorc patru scaune".

 

 

Moldoveanca Odry Barca are 23 de ani, iar pe 21 septembrie, pe scena de la Vocea Romaniei, a creat un moment memorabil atat pentru ea, cat si pentru jurati. Cantareata a interpretat piesa "Issues", de Julia Michaels. 

 

 

Dupa prestatia participantei si comentariile antrenorilor - Smiley, revoltat, a spus: “Irina, as vrea sa-ti explic ca mie nu imi place sa fiu intr-o categorie pe care o decizi tu. Eu nu sunt un personaj, eu sunt o persoana, eu sunt un om…". Disputa antrenorilor s-a incheiat cu alegerea concurentei:

 

 

Sursa foto: Facebook.com; Google.com

Sursa video: Youtube.com

Perfecte