Ei bine, Radu Sirbu si Arsenie Todiras s-au reintalnit la Bucuresti, intr-un studio de inregistrari. "O-Zone is back!" a scris Radu in descrierea fotografiei, dandu-le admiratorilor trupei sperantei, poate-poate se reuneste trupa. Mai mult decat atat, internautii s-au intrebat unde este Dan Balan si de ce lipseste din poza: "Voi serios?", "Veti face muzica impreuna? Pentru ca abia astept acest moment!", "Ce frumos ar fi!", "Dar Dan unde e?" sunt doar cateva dintre comentarii.


 

 

 

 

 

Radu si Arsenie au oferit impreuna un interviu, dupa care au mers, insostiti de femeile dragi, la un pranz in oras.

 

 

 

 

 

Cei doi s-ar putea sa lanseze si o piesa impreuna, dupa cum au sugerat chiar interpretii. Radu i-a intrebat pe urmaritorii sai daca merita sa faca o colaborare cu Arsenie, iar 98% din respondenti isi doresc ca moldovenii sa lucreze impreuna.

 

 

 

 

 

Totodata, Arsenie a publicat o imagine langa peretele de onoare a trupei O-Zone, de la Cat Music: "Iata-ma din nou aici, langa peretele plin de premii O-Zone. Am vizitat casa de discuri, am vorbit despre urmatoarele lansari, asa ca fiti pe faza!"

 

 

 

 

Intre timp, Dan Balan isi vede de viata lui, calatoreste si este mai activ ca oricand pe retelele de socializare.

 

 

 

 

 

 

 

Amintim ca cei trei membri O-Zone s-au reunit in luna mai 2017, pentru doua concerte - unul sustinut la Chisinau, in PMAN iar altul la Bucuresti - de Ziua Europei.

 

 

 

 

 

Sursa foto: Facebook.com; Instagram.com

Perfecte