Veste buna pentru cititorii fideli ai creatiilor Tatianei Tibuleac. Aceasta urmeaza sa lanseze la Chisinau o noua productie literara.

 

 

De acest lucru am aflat chiar de pe pagina unei retele de socializare: "Gradina de sticla - noua carte. La sfarsitul lunii o lansam la Chisinau - orasul in care s-a nascut in urma cu multi ani si de care si-a amintit, cum a putut, printre straini.", a notat scriitoarea. Iata mai jos cum va arata cartea:


 

Prima carte lansata de Tatiana Tibuleac a fost in 2014: "Fabule Moderne", dupa care a urmat in 2016: "Vara in care mama a avut ochii verzi". Scriitoarea a venit atunci cu urmatorul mesaj:

 

"Nu sunt pe moarte.

 Nu o detest pe mama.

 Nu cred ca putem trai fara dragoste.

 Aceasta este cartea. Este povestea unei femei bolnave de cancer si a fiului ei, care ajung intr-un sat din Franta si isi petrec acolo ultima vara.   Nu am incercat sa inmoi cuvintele. N-am compus scene inutile si nu am inventat adevaruri universale. Am inceract sa fiu sincera si sa ma   eliberez eu, in primul rand, de niste trairi. Daca si voi veti reusi acelasi lucru citind-o, acesta va fi premiul meu cel mai de pret.Nu va speriati de  boala, nu este tema principala a cartii. Cei cativa oameni care au citit-o, mi-au spus ca au gasit in ea si iubire, si speranta si niste raspunsuri la niste intrebari. Este ca o gutuie, cartea mea – amara, stiu, dar fara de care iarna va fi mai putin colorata. Luati-o acasa si pastrati-o pe pervazuri.

 

P.S. Da, si va fi ieftina. Asa a vrut editorul, ca sa ajunga la toti."


 

 

Sursa foto: Facebook.com / Tatiana Tibuleac

Perfecte