Tanara, in varsta de 25 de ani, a renuntat la religia crestina si s-a convertit la islam cu sase luni inainte de nunta. Doar asa putea deveni sotia sultanului Muhammad al V-lea, descendentul sultanului Ismail Petra. In varsta de 49 de ani, actualul rege al Malaeziei a mai fost casatorit o data, din 2004 in 2008, insa a divortat. Oksana Voevodina este fiica de medic si, in 2015, a castigat titlul Miss Moscova. Pana sa fie sotie de rege, Oksana a lucrat ca fotomodel in China si Thailanda, scrie Daily Mail

 

In urma uniunii cu Tengku Muhammad Faris Petra Ibni Tengku Ismail Petra, cum a fost botezat actualul rege al Malaeziei, tanara rusoaica si luat numele de Rihana Oxana Gorbatenko. Ceremonia a avut loc pe 22 noiembrie la Moscova, intr-o cunoscuta sala de spectacole. La petrecerea de nunta a fost interzis alcoolul, iar invitatii au fost serviti cu mancaruri halal (preparatele din carne provin de la animale care nu au suferit in timpul sacrificarii). Halal inseamna permis in limba araba, iar singurul preparat care a lipsit de la petrecere a fost carnea de porc, interzisa de credinta musulmana. 

 

 

Imedit dupa nunta, noua regina a Malaeziei a renuntat la tinutele sumare si la costumele de baie si a preluat vesmintele musulmane. Intr-un interviu pe care l-a acordat dupa ce a castigat titlul Miss Moscova, in 2015, Oksana declara ca vrea sa inceapa o cariera in designul vestimentar. Se pare ca atunci nu avea in plan sa devina sotie de sultan.

 

 

 

 

Sursa foto: Google.com

Perfecte