Elena Javelea ne-a reprezentat tara la concursul international Youthvision 2018, unde a reusit performanta de a se plasa pe locul doi, cu diferenta de doar 5 puncte fata de Uganda. Acest concurs este "fratele" Eurovisionului, in cadrul caruia au evoluat peste 80 de artisti din diferite tari. Contactata de perfecte.md, Elena ne-a dezvaluit mai multe detalii interesante despre aceasta experienta inedita:

 

 

"Acest concurs are loc anual in orasul Baku si este dedicat tinerilor, evenimentul fiind organizat de catre Ministerul Tineretului si Sportului din Azerbaidjan, dar si de  Uniunea Tinerilor Studenti din Azerbaidjan ( ASYOU). Scopul este de a ajuta tinerii talentati sa se dezvolte. Timp de trei ani am primit invitatii din partea organizatorilor de a participa la acest eveniment, insa, abia in 2018 m-am decis ca sunt pregatita de un asemenea concurs."

 

 

"Au participat tineri din 24 tari ( SUA, Croatia, Italia, Ungaria, Romania, Ucraina, Uganda, Azerbaidjan, Iran etc.). Piesa au ales-o organizatorii, asa ca am interpretat melodia "Je T’aime" de Lara Fabian. Am cantat a doua la numar in concurs, conform tragerii la sorti. De asemenea, la deschiderea concursului a fost prezentat imnul Azerbaidjanului, cantat de catre participanti, iar eu am avut onoarea sa incep prima. In cadrul concursului am reusit sa obtin locul 2, castigatoare fiind Uganda."

 

 

"Timp de o saptamana am trait momente extraordinar de frumoase, facandu-mi foarte multi prieteni. De asemenea, am descoperit un oras superb, Baku fiind vestit prin frumusetea lui.", a declarat artista.

 

 

 

 

Sursa foto: Facebook.com / Elena Javelea

Perfecte