Cu siguranta iti doresti ca nunta ta sa fie un eveniment cu totul special, cel mai frumos din viata ta, dar si unul despre care sa vorbeasca toata lumea la superlativ. In cazul in care ai suficient de multi bani, iti poti face nunta la un castel din Toscana, Italia.

 

Inchiriezi locatia, angajezi o firma de organizare care sa aiba grija ca decorul si toate cele sa fie din aceeasi poveste, si, bineinteles, ai grija de transportul invitatilor si de cazarea lor acolo.

 

Dimitri Chandris si Lydia Forte au procedat astfel si au avut o nuna memorabila.  Locatia a fost Castello di Segalari din Toscana, unul renovat respectand stilul arhitectural din secolul al XII-lea.

 

Mireasa a purtat o rochie cu aplicatii de flori albastre si volul din dantela purtat de strabunica ei. Ceremonia religioasa a avut loc in Catedrala San Cerbone.

 

 

 

 

 

 

 

Petrecerea a durat doua nopti. Meniul a fost creat de Cheful cu stele Michelin – Fulvio Pierangelini si a inclus preparate traditionale din Toscana, dar si din bucataria mediteraneana in general

 

 

 

Atmosfera speciala a fost creata si de lumina ce a provenit de la tortele amplsate pe toata suprafata gradinii.

agentiadepresamondena.com