Vineri, 29 decembrie:

 

1. Circul de Stat din Chisinau invita parintii si copiii la cele mai tari reprezentatii. In Program: Echilibru - APOLINARIA KANTOROVICI; Cristal-balance - IGOR KAUCA; Dresura de caini - CONDUCATOR VLADIMIR SHULMAN; Gimnasta in aer pe inel - GEMA ESCOBAR SABATER; Jonglerie cu mingi - PEDRO TORRES SIMON; Acrobati pe bicicleta si monocicle - CONDUCATOR VITALII KUCERENCO; Acrobat in roata rensky - ALEXEI KUCERENCO; Jocul cu diabolo - YAROSLAV KUCERENCO; Dresura de maimute - ELENA SHIROKOVA si STANISLAV HLINOV Clovn Red&Blue - GHENADII KANTOROVICI si ECATERINA MIHAILOVA, durata intregului show va fi de doua ore. Casa de bilete are urmatorul program de lucru: luni - duminica, 09.00 – 18.00, cu pauza de la 13.00 – 14.00. Costul unui bilet este cuprins intre 150-250 lei. Copii pana la varsta de 3 ani participa gratuit. Biletele vor fi puse in vinzare din data de 10 decembrie a anului curent.

 


 

 

2. Teatrul “Licurici” ii asteapta pe cei mici la spectacolul pentru copii “Elefantelul curios”, alaturi de parinti. Piesa de teatru va incepe la ora 10:00. Pentru mai multe informatii, suna la numarul de telefon: +373 22 245 273.

 


 

 

3. Teatrul National “Eugene Ionesco” te invita, incepand cu ora 18:30, la spectacolul de comedie “Chirita in Provincie”, regizat de Petru Vutcarau. Aceasta piesa de teatru ramane mereu actuala, deoarece contine un umor debordant, multe situatii si aluzii la realitatile social-politice ale vremii. “Chirita in Provincie” este cel mai longeviv spectacol din Republica Moldova. Pretul biletului variaza intre 80-650 lei, mai multe detalii, afla la numarul de telefon: +373 22 233 833.

 


 

 

4. Teatrul “Geneza Art” iti propune “Invitatia la vals”, in regia Danielei Burlaca. Este primul spectacol al Teatrului “Geneza Art” realizat in doua acte. Piesa de teatru este o marturisire, cu o avalansa de trairi, care va patrunde in constiinta si va atinge struna emotionalului. Actorii Iurie Gologan si Dana Ciobanu vor forma un tot organic cu eroii centrali ai romanului “Dor si Micaela”. Spectacolul incepe la ora 19:00 si dureaza doua ore. Pretul unui bilet este de 150 lei.

 


 

 

5. Alex Calancea Band organizeaza un concert de exceptie in aceasta vineri: “Craciunul intre prieteni”. Invitatii speciali sunt Viola Julea, Ivan Guzun si Andrei Glavan. Evenimentul va incepe la ora 20:00 si va avea loc la Uptown Cafe. Pretul unui bilet este 100 lei.

 


 

 

6. Daca ai chef de dans si de multa energie pozitiva sau culoare, poti merge la o petrecere in stil RETRO, care va avea loc in Night Club “Sfinx”. Toate detaliile le aflati la numarul de telefon: +373 79 213 521.

 


 

 

 

Sambata, 30 decembrie:


 

1. Incepand cu ora 10:00, la Teatrul “Licurici” incepe spectacolul pentru cei mici si curiosi: “Surioara Alionuska si fratiorul Ivanusca”. Spectacolul este in limba rusa. Mai multe informatii, afla la numarul de telefon: +373 245 273.

 


 

 

 

2. Teatrul “Mihai Eminescu” te invita sa urmaresti “Peppi Ciorap Lung”, un musical care aduce in scena istorii haioase si doldora de intelesuri, miscare, dans si melodii de neuitat. Spectacolul incepe la ora 14:00 si este povestea copilariei fiecaruia dintre noi, fiind pe placul tuturor, atat copiilor, cat si a maturilor. Pretul uni bilet este de 50 lei.

 


 

 

 

3. Este perioada sa daruim si sa fim mai buni, astfel, poti merge la “Eveniment de Caritate - Caravana de Craciun in culori pastelate". Magia sarbatorilor de iarna prinde viata in CC Sun City. Incepand cu 1 decembrie, poti admira, realiza si procura o pictura frumoasa, contribuind astfel la stringerea de fonduri pentru cei mai tristi ca noi. Beneficiaza de: Expozitie si vinzare de picturi; Masterclass-uri pentru copii si adulti de pictura in ulei; Atmosfera de Craciun. Ora petrecerii este 12:00-15:00. Participarea la masterclass costa 270 lei. Pretul biletului include toate materialele necesare, posibilitatea plasarii lucrarii la expozitie si participarea in tirgul de caritate.

 


 

 

4. Daca ai chef de o petrecere linistita, poti merge, incepand cu ora 21:00, la evenimentul organizat de Mojito, anume la concertul de exceptie “Nikorason’g live”,care va avea loc intr-o atmosfera calda si armonioasa. Intrarea este libera. Suna la numarul de telefon: +373 500 050, pentru mai multe detalii.

 


 

 

 


5. In acest an, de sarbatori toate strazile capitalei duc spre 31 august 1989, la “Acasa de Craciun”. Vino sa te convingi ca zona din centrul orasului este de nerecunoscut, pe fundalul cladirilor scaldate in proiectii grandioase de lumini, invaluit de aroma vinului fiert, acompaniat de colinde si concerte live, Targul de Craciun isi propune sa-i faca pe toti sa simta magia sarbatorilor de iarna intr-o atmosfera calda si frumoasa. Intrarea este libera.

 


 

 

6. La Patria-Multiplex urmareste pelicula cinematografica “Star Wars: the Last Jedi 3D”, subtitrat in romana. Pentru mai multe informatii, suna la numarul de telefon: +373 22 265 666.

 


 

 

 

Duminica, 31 decembrie:


 

1. Vrei un Revelion in stil american? Vino la “Revelion magic in Manhattan”. Cei de la Hotel Manhattan te asteapta cu o tombola cu multe cadouri, suprize si o petrecere in stilul anilor ‘80. Pentru o persoana vei plati 100 euro, un cuplu va scoate din buzunare 190 euro. Preturile includ programul artistic si gustarile delicioase din meniul de mai jos. Pentru mai multe detalii, suna la numarul: +373 999 608.

 


 

2. In noaptea dintre ani, DRAFT - Retea de berarii a pregatit un meniu bogat, multe concursuri si muzica buna. Va fi un concert exceptional de muzica live a lui Valentin Uzun & Orchestra Tharmis. Orice informatie, poate fi obtinuta la numarul de telefon: +373 714 444.

 


 

 

3. Petrece “New Year’s Eve 2018 – Scroodgee” la Cocos Prive. Pretul unui bilet este de 300 lei, pentru mai multe detalii, suna la numarul: +373 722 221.


 

 

 

 

 

Sursa foto: Google.com; Fest.md; Tei.md

Perfecte