Artista implineste 31 de ani si cu oceasta ocazia ea sustine astazi un concert aniversar la Palatul National.

 

 

 


Astazi, Natalia este o femeie implinita pe toate planurile. Frumoasa blonda este o artista de succes, o mamica grijulie si o femeie iubita si fericita. Pare sa nu existe regrete in viata interpretei. Totusi, fericirea, aproape deplina, ii este umbrita de absenta uneia dintre cele mai dragi persoane si anume mama interpretei, care nu mai e in viata.

 

 

 Natalia a postat pe una dintre retelele de socializare un mesaj foarte emotionant pentru mama ei, insotit si de cateva poze din albumul de familie. In poze, artista apare inca bebelus, in bratele mamei sale. Asemanarea dintre cele doua este, pur si simplu, izbitoare. Natalia a mostenit de la mama ei aceiasi ochi sclipitori si acelasi zambet cuceritor.

 

 

 

 

 

"Draga si scumpa mea mama... Ziua de astazi este a ta! 31 de ani in urma, pe un timp geros, la ora 19:00 tu, m-ai nascut.  Dumnezeu te-a luat de langa mine prea devreme si asta a fost nedrept... dar astazi, eu voi canta pentru tine! Stiu ca ma vezi si ma indrepti pe calea cea buna in fiecare zi si ma protejezi de tot raul. Eu te iubesc, mama si iti multumesc pentru viata!" a scris artista pe Instagram.

 

 

 

Vezi primele imagini de la concertul aniversar al Nataliei Gordienko in materialul ce urmeaza:

 

 

 

Sursa foto: Instagram.com, Google.com

Perfecte