Ieri, Palatul National „Nicolae Sulac" a gazduit un eveniment grandios. Este vorba despre concertul "OPUS", sustinut de trupa Akort, cu ocazia lansarii noului album. 

 

 

Din imagini este evident ca artistii au pregatit acest concert pana in cele mai mici detalii, iar spectatorii au trait clipe de neuitat. 

 

Se pare ca muzica si dansul au fost elementele-cheie ale serii. Cu ceva timp inaintea evenimentului, artistii si-au intrigat fanii cu o scurta descriere a concertului lor de anvergura: „Un altfel de spectacol, mai splendid si mai deosebit, regizat de Daniela Burlaca. Va asteptam cu mare drag. Va fi de VIS!"

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Amintim ca Akord este una dintre cele mai longevive si de succes formatii de la noi din tara. Proiectul muzical a fost fondat de catre Igor Sarbu si Igor Stribitchi in vara anului 2006.

 

Oficial, activitatea artistica a trupei a inceput la 4 decembrie 2006, pe scena Palatului National „Nicolae Sulac”, in cadrul concertului „Potcoava de Aur 2006”.

 

De-a lungul carierei, muzicienii au lansat multe piese. Printre cele mai de succes se numara: "Maria", "Ma doare", "IVANA", "Numai tu","Crush", "Arme".

 

 

 

 

 

Sursa foto: Facebook.com, Instagram.com

Perfecte