Opt finalisti au luptat pentru ca sa castige selectia nationale a concursului Eurovision in aceasta sambata, insa Sunstroke Project sunt marii castigatori. 

 

 

Ei au fost alesi in proportie de 50 la 50 in urma notelor juriului si televoting-ului cu scorul total – 22 de puncte. Tot 22 de puncte au acumulat si Ethno Republic&Surorile Osoianu. Astfel, potrivit Regulamentului, invingatori se declara acei care au acumulat cele mai multe puncte de 12 din partea juriului.

 

Tabelul cu punctajul juriului de specialitate:


Tabelul cu rezultatele televoting-ului:

 

 

  Tabelul cu rezultatele finale: 

 

 

 

Sunstroke Project va urca pe scena de la Kiev, Ucraina, in prima semifinala ce va avea loc pe 9 mai.

 

„Ne doream foarte mult sa invingem, ca si orice concurent. Emotiile sunt atat de puternice, este o senzatie pe care nu o poti compara cu nimic. Suntem intr-o euforie, suntem fericiti ca vom reprezenta pentru a doua oara Republica Moldova la Eurovision. Noi nu asteptam nimic de la acest concurs. Noi pur si simplu venim pe scena sa oferim tot ce avem mai bun”, a spus solistul Serghei Ialovitchi, potrivit trm.md.

 

 

 

SunStroke Project ne-a mai reprezentat in trecut tara la Eurovision 2010, la Oslo, Norvegia. Ei au evoluat alaturi de Olia Tira, cu piesa „Run away”.

 

 

Pe atunci, saxofonistul formatiei, Serghei Stepanov, a facut furori si a devenit viral pe internet, fiind numit „Epic Sax Guy”. Organizatorii de la Copenhaga ai Eurovision Song Contest 2014 au scos o Carte a Recordurilor, ce prezinta cele mai memorabile momente din concurs pe parcursul anilor. Printre acestea se regaseste si saxofonistul Serghei Stepanov, care a impresionat in 2010 cu miscarile sale indraznete din momentul sau de solo la saxofon.

 

 

 

Sursa foto: trm.md

Perfecte