Gabriel Stati si-a sarbatorit aseara ziua de nastere intr-un cadru de poveste. Omul de afaceri a implinit varsta de 42 de ani si a dat o petrecere de zile mari la Castel Mimi. Printre invitati s-au numarat vedete cunoscute de la noi, jurnalisti, artisti, modele, oameni de afaceri si alte personalitati notorii. 

 

 

Musafirii de la eveniment au imortalizat in fotografii si in videouri serata si au impartasit emotiile pe retelele de socializare. Olia Tira a venit in calitate de invitata, insa la un moment dat a urcat si pe scena, unde a cantat. Blonda a purtat o salopeta neagra, extrem de eleganta.

 

 

Pe langa Olia, invitate au fost si modelele Viorela Dimici, Eugenia Scoarta si Adela Prisacari.

 

 

 

 

Gabriel a invitat artisti consacrati de la noi, dar si din afara, pentru un recital spectaculos. Constantin Moscovici, Nicoleta Nuca si Olia Tira au fost vedetele autohtone care au pasit pe scena.

 

 

O aparitie spectaculoasa si neasteptata a fost formatia ruseasca - VIA Gra, care a incins spiritele tuturor invitatilor cu cele mai indragite hituri rusesti.

 

 

Oaspetii au avut parte de bucate din cele mai sofisticate, adevarate opere de arta, pe care le-au si fotografiat, publicat imagini pe internet.

 

 

 

 

 

Fetele de la VIA GRA l-au si felicitat pe Gabriel, iar la final, omul de afaceri a avut parte de un tort spectaculos:

 

 

Sursa foto/video: Instagram.com

Perfecte