Va fi primul lor Craciun la Casa Alba, un Craciun ce se anunta de poveste daca privim cu atentie decorul magic din acest an. Sarbatorile de iarna au debutat cu o luna inainte aici, caci pomul de Craciun a fost impodobil cu ornamente alese si intalat in Camera Albastra, iar celelalte incaperi arata ca intr-un film cu Craiasa Zapezii, intruchipata de insasi Melania Trump. Prima Doamna a Statelor Unite ale Americii a urmat exemplul predecesoarelor sale si s-a ocupat personal de decoratiunile de Craciun, entuziasmata fiind si de primele sarbatori de iarna in postura de sotie de presedinte.

 

 

 

 

 

Luni, Melania Trump a prezentat in mod oficial opera sa de arta, salile magice care asteapta venirea Craciunului, dar si a vizitatorilor, in cadrul evenimentului „Time-Honoured Traditions”, si chiar s-a intalnit cu cativa copii cu care a realizat cateva accesorii tematice. Mai intai de toate, Prima Doamna si-a facut intrarea pe un vals din „Spargatorul de nuci”, admirand doi balerini care au creat un moment artistic emotionant, iar mai apoi s-a pierdut prin albul luminilor si a brazilor imbracati cu omat, ea insasi aratand ca un personaj de poveste, imbracata intr-o rochie alba cu maneci clopot, parca imprumutata de la ingerasii in miniatura din pomul de Craciun.

 

 

 

 

 

A fost superba, la fel si decorul care te face sa visezi cu ochii deschisi. "Presedintele, Barron si eu suntem foarte incantati de primul nostru Craciun pe care il vom petrece la Casa Alba. La fel ca in cazul multor altor familii din intreaga tara, traditiile de sarbatori sunt foarte importante pentru noi. Sper ca turistii, atunci cand vor vizita Casa Alba, vor avea sentimentul ca se afla acasa de sarbatori.”, a declarat Melania Trump. Decoratiunile de la Casa Alba vor putea fi admirate de mii de vizitatori in cadrul unor tururi cu public si cu ocazia celor peste 100 de evenimente si receptii private ce vor fi organizate in actualul sezon al sarbatorilor de iarna, conform AP.

 

 

 

 

 

Sursa foto: Google.com

OkMagazine