Deoarece avea o rochie destul de larga, unele tabloide au afirmat ca Meghan Markle este posibil sa ascunda un inceput de sarcina, insa apropiatii Ducesei de Sussex au dezvalui, pentru Hollywood Life, ca zvonurile sunt false: „Meghan nu este insarcinata. Ea si Harry nu stau sa asculte ce spun tabloidele despre un posibil urmas al lor“.

 

 

Cu toate acestea, vizita din luna august pe care Doria Ragland le-a facut-o celor doi in Marea Britanie a dat din nou de banuit. Mai ales ca mama Ducesei de Sussex a inceput, in SUA, sa ia cursuri de bona. Iar in aceasta toamna, dupa ce termina cursurile, vrea sa se mute definitiv cu fata ei!

 

 

Doria Ragland face cursuri la Cradle Company, in Pasadena, alaturi de doua profesoare, care o invata sa aiba grija de bebelusi: „Brandi si Hannah sunt cele doua doamne care o invata sa devina bona. Ia cursuri aproape de casa ei, la jumatate de ora de mers, pentru a nu se deplasa prea mult si a nu atrage atentia“. Din cate se pare, Meghan Markle nu vrea sa angajeze prea multi oameni care sa o ajute dupa ce va naste, astfel ca mama ei se va afla cu siguranta langa ea.

 

 

Sursa foto: Google.com

OK!