Este vorba despre un eveniment legat de Ziua Commonwealth, care are loc la catedrala Westminster Abbey din Londra si care inseamna, prin prezenta lui Meghan acolo, si recunoasterea publica de catre regina a viitoarei sotii a lui Harry.

 

 

 

 

 

La slujba care va avea loc la celebra catedrala vor mai participa si Printul Charles, Ducesa de Cornwall, Ducii de Cambridge, Printul Harry si primul ministru al Angliei. La slujba va participa si fostul membru al formatiei One Direction, solistul Liam Payne, acesta urmand sa cante in cadrul evenimentului regal.

 

 

 

 

Singura figura regala pe care n-o vom vedea cu aceasta ocazie este Printul Philip, sotul reginei, care s-a retras din viata publica, urmand sa participe doar la intalnirile private ale familiei. Cu aceasta ocazie, Meghan a purtat o haina si o palarie de culoarea untului, in timp ce Kate a ales o nuanta inchisa de navy pentru aparitia sa oficiala. Regina Elisabeta a renuntat, de data aceasta, la culorile pastelate si a ales o haina burgundi si o palarie in acelasi ton.

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Sursa foto: Getty Images

OkMagazine.ro