Ducesa de Sussex, Meghan Markle (37 de ani), care este insarcinata, a fost evacuata de urgenta, recent, dintr-o piata aglomerata din Suva, capitala statului Fiji. Meghan facea turul pietei din Suva cand bodyguarzii au intervenit.

 

 

O persoana, martora oculara, a spus ca Meghan “parea ingrijorata”, nu era “asa cum ne-a obisnuit”, scrie ziarul “The Sun”. “A incetat sa mai vorbeasca brusc cu un vanzator de ananas si a avut o privire pierduta, ceea ce este foarte neobisnuit la ea”, a adaugat aceasta. “Era foarte cald si umed acolo si poate ca nu era cel mai bun mediu pentru o femeie insarcinata”, a mai spus persoana mai sus citata.

 

 

Vizita lui Meghan in piata trebuia sa dureze 15 minute, insa nu a durat decat 6 minute. Palatul Kensington a confirmat ca “riscul de securitate” a fost cauzat de marea inghesuiala si de faptul ca era “prea cald si umezeala”. Meghan Markle si sotul ei, printul Harry (34 de ani), au ajuns marti in Fiji in cadrul primului lor turneu regal.

 

 

Sute de locuitori din aceasta mica tara insulara din Oceanul Pacific au intampinat cu bucurie si stegulete cuplul regal. In primul turneu ca nou monarh, Regina Elisabeta a II-a (92 de ani) si sotul sau, printul Filip (97 de ani), au calatorit de asemenea in Fiji, in 1953. Insulele Fiji au fost administrate de britanici sub forma de colonie pana in 1874. Independenta le-a fost data in 1970, insa tot Regina Elisabeta a II-a continua sa fie suveranul tarii oficial.

 

 

Sursa foto: google.com

click.ro