Astfel, incepind cu 26 martie, FlyOne va opera zboruri directe spre Roma, Milano, Valencia, Birmingham si Paris. Campania promotionala FlyOne este valabila in intervalul 30 ianuarie – 28 februarie 2017, avand preturile speciale incluse pentru zborurle operate in perioada 26 Martie 2017 –  28 octombrie 2017.

 

Deci, biletele pentru cursele Chisinau-Roma si Chisinau-Venetia vor costa de la 35 euro, unic sens, iar doritorii de a calatori la Valencia sau Barcelona  vor plati de la 50 euro. Daca vrei sa vezi renumitul Tour Eiffel sau sa le daruiesti copiilor o aventura de neuitat la Dinseyland Park, afla ca un bilet avia Chisinau-Paris va costa de la 39 euro!

 

Cei care vor dori sa faca shopping sau sa viziteze Domul de Milano, vor trebui sa achite doar 35 euro. Pentru Parma, renumita pentru parmezan si gastronomie, biletele avia vor costa de la 40 de euro. Aceeasi suma vor scoate din buzunar calatorii la cursa Chisinau-Verona: 40 euro, intr-o directie. Biletele pentru cursa Chisinau-Birmingham vor costa de la 49 euro iar la Dublin vei putea ajunge cu doar 60 euro.

 

 

Dar asta nu e tot : pretul unui bilet spre Lisabona, unul dintre cele mai frumoase orase ale batranului continent, va incepe de la 70 de euro!

 

La Moscova, vei putea opta pentru zborul de dimineata sau cel de dupa masa si vei achita doar 46 euro. Acelasi pret vei plati pentru bilete avia Chisinau-St.Peterburg, 46 euro unic sens.

 

Biletele pentru cursele promotionale pot fi comandate atat pe site-ul companiei, www.flyone.aero, cat si la operatori, agentiile autorizate.

 

Incepind cu luna martie, compania aeriana FlyOne va avea la activ 13 curse regulate printre care Roma, Valencia, Birmingham, Paris, Milano, Verona, Venetia, Dublin, Barcelona, Lisabona, Parma, Moscova, St. Peterburg si 4 curse charter ( Antalya, Heraklion, Rhodes si Corfu).  Nota: ”web check-in” este gratuit daca este efectuat cu 2 zile inainte de zbor.

 


 

*Acest articol este un produs comercial

Perfecte