In urma selectiei nationale, Marina Guzic a fost desemnata oficial reprezentanta tarii noastre la competitia World Next Top Model 2018, care a avut loc in Beirut - Liban, in perioada 10 iunie – 02 iulie 2018. La concurs au fost 40 de participante din tot atatea tari. 

 

 

 

 

In final, moldoveanca noastra s-a ales cu titlul de "Miss Personalitate", ceea ce inseamna ca juratii au fost impresionati de atitudinea blondei si de modul in care s-a prezentat pe scena. "Sunt foarte fericita sa primesc acest titlu, pentru ca eu pun foarte mult accent anume pe personalitatea oamenilor. Consider ca este un titlu important intr-o competitie de frumusete." a declarat Marina.  

 

 

 

 

Despre cat de greu i-a fost in aceasta competitie, tanara spune: "Am avut un program foarte incarcat, multe vizite la parteneri si sponsori, filmari si foto shooting-uri. Comportamentul nostru a fost analizat zilnic in decursul a 3 saptamani." Proba de talent a lipsit din acest concurs, astfel tanara nu a avut de pregatit nimic si a putut savura orice moment. 

 

 

 

 

Marina Guzic locuieste in Chisinau, are 23 de ani, 1.73 metri inaltime si dimensiunile 85-59-85. A absolvit Colegiul de Arte Plastice si Facultatea de Stiinte Politice si Relatii Internationale Diplomatice din cadrul Universitatii de Studii Europene din Moldova. 

 

 

 

 

 

Sursa foto: Arhiva personala


Perfecte