Dima Trofim va fi membru in tribul vedetelor din Madagascar, alaturi de Dorian Popa, Daniela Crudu, Sorana Darclée Mohamad, Ionut Iftimoaie, Paula Chirila si Sorin Brotnei.  

 

 

Se pare ca moldoveanul e nerabdator sa inceapa aventura sa in insula africana: "Mi s-a parut o provocare si acum chiar numar zilele pana ajungem in Madagascar! Nu lucrez la strategii, sunt ferm convins ca daca o sa ajungem in pustiu o sa ne gandim foarte bine la acest lucru si o sa ne adaptam rapid”, afirma Dima, care nu-si face griji in privinta formei fizice, la care a lucrat din greu, ci se gandeste doar cum va rezista fara micile bucurii tehnologice ale vietii.

 

”Mi-e foarte greu sa ma despart de telefon, stiu, chiar e dependenta, asa ca o sa incerc sa tin post in toata aceasta perioada”, mai spune artistul.

 

 

 

”Ultimul Trib”, noua provocare lansata de Antena 1 va trimite trei grupuri extrem de curajoase si de puternice intr-o aventura intr-un taram plin de pericole si de neprevazut: Madagascar! Lor li se alatura in postura de prezentator, actorul Octavian Strunila! 

 

 

Sursa:google.com


okmagazine.ro