Lidia Buble si Razvan Simion s-au casatorit intr-o ”ceremonie de proba”. Cel putin asa pare din postarea recenta a cantaretei in mediul online, in care apare imbracata intr-o rochie alba, ca de mireasa, pe o plaja exotica, sarutandu-se cu alesul inimii sale, prezentatorul de la ”Neata cu Razvan si Dani”.

 

 

Mesajul care a insotit inedita postare este „2018= Familie, dragoste, binecuvantare. Doamne, iti multumesc!”, ceea ce pare sa confirme banuielile ca cei doi s-au casatorit. De altfel, mesajele felicitare curg in continuu pe pagina artistei de instagram.

 

 

 

 

Totusi, artista explica ca va exista, la un moment dat, o nunta cu adevarat, in Romania, la care vor participa toate rudele sale: “Vacanta din Maldive a fost cea mai frumoasa experienta pe care am trait-o pana acum, de cand eu si Razvan am inceput sa calatorim si sa ne petrecem timpul liber impreuna. Aceasta a reprezentat, de fapt, cadoul lui de ziua mea. Am visat la destinatia asta, iar iubitul meu a facut sa se implineasca. Nu am facut nici o nunta, doar cateva sedinte foto si video, pentru a pastra, ca amintire, momentele petrecute acolo. Cand si daca vom face nunta, cu siguranta, va fi cu familiile, cu toate rudele si prietenii, si nu vom tine secret. O nunta, asa cum m-au invatat si indrumat parintii, se face «ca la carte», in nici un caz departe de cei dragi sau de tara, mai ales ca, eu sunt strans legata de ei si de toata familia, de altfel. Atat rochia mea cat si tinuta lui Razvan ne-au fost oferite de cei de acolo pentru a ne incadra mai bine in peisaj”, a declarat Lidia Buble, pentru siteul www.dcnews.

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa foto: Instagram.com 

okmagazine.ro