Diana Grigor este indurerata. Animalul de companie, pe care cantareata il iubea foarte mult, a murit. Aceasta noutate trista a facut-o chiar interpreta pe pagina sa de Instagram, unde a notat: „Nu am sa te uit niciodata. Ai fost cel mai bun prieten.

 

 

Sa-ti pierzi animalul iubit este dureros pentru oricine. Vedeta a publicat si un text despre rolul cainilor in viata unei persoane. Mesajul este sfasietor: „Cainele este, de obicei, mai mult un membru al familiei decat un animal de companie. Atunci cand acel membru al familiei moare, poate fi dificil pentru multi oameni sa treaca mai departe. Oamenii iti vor spune sa treci peste moartea animalului tau pentru ca este doar un caine. Cuvintele acestor oameni sunt dureroase. Nu conteaza cum iti pierzi cainele, daca este implicat intr-un accident sau daca a trait peste un deceniu si era foarte batran. Durerea tot exista si este adesea intensa."

 

 

Jeki - asa il chema pe cainele prietenos si curajos al artistei - un Staffordshire Terrier AmericanFamilia Grigor isi rasfata mult membrul patruped, mai ales in ceea ce priveste meniul. „Multa carne, oase, are voie doar de vita, dar in general, mai multa carnita, branzica. Mai mananca si mancare pentru caini, dar foarte rar pentru ca nu-i prea place.", mai multe detalii la acest subiect, urmareste AICI.

 

 

Sursa foto: Facebook.com; Instagram.com

Perfecte