Astfel, toti cei care in perioada sarbatorilor de iarna au facut cumparaturi in valoare de minim 300 de lei au avut sansa sa devina fericitii castigatori ai premiilor puse la bataie de Mos Craciun: 5 valize Samsonite pentru copii, 5 - pentru adulti, si marele premiu - o masina Hyundai Creta 2016!

 

 

Natalia Rogovschi, director de marketing si PR, Shopping MallDova: „Campania de Craciun la Shopping MallDova s-a incheiat cu o zi frumoasa, cu bucurii, pentru ca am reusit sa dam in dar premiul mare - masina Hyundai Creta 2016. Dorim sa-i felicitam pe toti vizitatorii Shopping MallDova, sa le uram un an fericit si ii asteptam la Mall sa se bucure de multa dispozitie buna!”

 

 

Cele 5 valize Samsonite pentru copii si cele 5 pentru adulti, precum si marele premiu - Hyundai Creta 2016 si-au gasit norocosii posesori in cadrul extragerii la Tombola de Craciun, care a avut loc pe 5 ianuarie. Marele castigator a fost contactat prin telefon pentru a i se da vestea. 

 

 

Dorel Bumacov: „Inima mi se zbate foarte tare! Mersi mult!”


Deja a devenit o traditie ca in perioada sarbatorilor de iarna Shopping MallDova sa ofere cadouri de valoare si multe surprize pentru cei mai fideli cumparatori ai sai. Iar in acest an, 11 vizitatori ai Centrului Comercial au avut fericita ocazie sa plece acasa cu daruri:


I. Valize Samsonite pentru copii:

1) Plesco Lidia

2) Josan Victoria

3) Nicolaev Constantin

4) Tipa Angela

5) Gornea Stefan

 

 

II. Valize Samsonite pentru adulti:

1) Colesincova Ludmila

2) Tofan Milana

3) Cicala Natalia

4) Goncearova Olesea

5) Tofan Ana

 

III. Automobil Hyundai Creta: Bumacov Dorel

 

 

 

 

*Acest articol este un produs comercial

Perfecte