In aceste zile frumoase de noiembrie, nu este nimic mai potrivit decat, o atmosfera calda si o portie de bucate delicioase, care iti vor alina toate simturile si iti vor rasfata papilele gustative de la prima muscatura. Dar oare cum arata aceste delicii de toamna?

 

Ei bine, la restaurantul Seasons Brasserie, ai ocazia sa te teleportezi intr-o ambianta calda, tomnatica si plina de bun-gust.

 

 

 

 

Imediat cum vei deschide meniul, vei descoperi cateva delicii culinare, absolut fantastice, fine si pline de savoare. Ce sa alegi mai intai? O gustare rece sau calda? Sau poate sa te delectezi cu un desert?

 

 

 

 

Inceputul este unul glorios! Ce ar fi sa pornesti la drumul gastronomic cu o supa crema de cartofi, parfumata si foarte fina? 

 

 

 

 

Iti va face din ochi si o portie de patlagea vanata cu Mozzarela si rosii!

 

 

 

 

Nu vei putea ramane indiferent in fata salatei de bacon sau a unei portii generoase de fileu de curcan cu zucchini. Toate aceste gustosenii, ba chiar mai multe, le poti gasi in meniul sezonier al restaurantului Seasons Brasserie.

 

 

 

 

 

 

 

 

Si ce fel de pranz sau cina fara un desert imparatesc? Noi iti sugeram sa gusti magnificul Tiramisu sau poate un mousse de ciocolata alba sau neagra, care iti va dezmierda papilele gustative!

 

 

 

In plus, cei care aleg sa ia masa la Seasons Brasserie, vor avea parte nu doar de o experienta culinara desavarsita si memorabila, ci si de o ambianta unica!

 

 

 

In zilele de toamna, cand vremea capricioasa de afara ne obliga sa cautam refugii confortabile, serile pot deveni aici, la Seasons Brasserie, clipe minunate petrecute alaturi de prieteni si familie.

 

*Acest articol e un produs comercial

Perfecte