Cleopatra Stratan, de astazi, nu mai este fetita cu codite si fundite, insa o domnisoara matura, inteligenta, bine educata si extrem de talentata. La 16 ani ai sai, tanara se bucura de o cariera de succes si o popularitate internationala. Pe contul sau de Instagram, bruneta a scris: „Astazi este o zi speciala...ziua in care m-am nascut, ziua in care cresc din ce in ce mai mult si mai repede. Astazi fac 16 ani, un numar semnificativ in care se indeplinesc vise, realizari si bucurii”.

 

 

Micuta lui Pavel Stratan a inceput sa cante de la o varsta frageda, iar la 3 ani avea deja un succes urias. Pe langa bani si premii, Cleopatra Stratan figureaza si intr-un clasament al copiilor geniali, realizat de wonderslist.com. Solista a prins locul 4 din 10, datorita mai multor performante: a cantat, la numai trei ani, o melodie de-a sa pentru suma de 1.000 de euro, a sustinut live un concert, timp de doua ore, in fata unui public numeros, si a fost si cel mai tanar artist premiat de MTV. 

 


 

Special pentru cea mai distractiva emisiune muzicala din tara, Sounds Goood, de la PRO TV, Cleopatra a cantat cateva versuri din piesa ce urmeaza sa o lanseze. 

 

 

Sursa foto: google.com

Perfecte