In prezent, interpretul este jurat la show-ul „Vocea Ucrainei”. Cantaretul este cu adevarat o aparitie spectaculoasa, reusind sa se remarce la fiecare editie a emisiunii.  

 

 

 

In vara anului 2018, artistul a mers tocmai in Africa, pentru a filma videoclipul piesei „Numa, numa 2”, refrenul acesteia fiind imprumutat de la hitul „Dragostea din tei”, cantat de trupa O-Zone.  

 

 

 

La sfarsit de martie, interpretul a dat din nou lovitura cu piesa „Allegro Ventigo”, care reda atmosfera de vara si dansuri in ritmuri fierbinti pe plaja. Melodia a reusit sa adune peste 100 de mii de vizualizari si aproximativ 500 de comentarii.  

 

 

 

In 2017, cu ocazia Zilei Europei, Dan Balan si fostii membri ai trupei O-Zone s-au reunit dupa 12 ani pentru doua concerte, la Chisinau si Bucuresti, unde Dan a cantat si un set solo, creand un moment memorabil pentru toti fanii trupei. 

 

 

 

Tot in 2017, Dan Balan lanseaza „Hold On Love”, cel mai nou single al artistului nominalizat la Grammy. Melodia piesei este semnata de catre el, iar la versuri, acesta a fost ajutat de compozitorul Corey Gibson, care a mai colaborat si in trecut cu tanarul basarabean. 

 

 


Interpretul a gustat din succes pentru prima data alaturi de trupa O-Zone, lansand hituri pe banda rulanta, printre care si piesa „Dragostea din tei”, cunoscuta si ca „Numa Numa” sau „Mai Ya Hee”, care a ocupat primul loc in Eurochart Hot 100, timp de 12 saptamani. 

 

Odata cu destramarea trupei O-Zone, in 2005, Dan s-a mutat la Los Angeles pentru a lucra la albumul sau de debut. Asa a luat nastere „Crazy Loop”, alter ego-ul artistului, care a lansat albumul „The Power of Shower”, ce a inclus single-urile „Crazy Loop” si „Johanna, Shut Up!”. 

 

 

 

 

 

Dan Balan este fiul vedetei de televiziune, Ludmila Balan si al lui Mihai Balan, diplomat, fost ambasador al Republicii Moldova in Israel, in prezent, sef al Serviciului de Informatii si Securitate al Republicii Moldova. Sora lui Dan, Sanda Balan, a ales sa stea departe de lumina reflectoarelor, desi pentru o perioada de timp a fost prezentatoare la un post de televiziune.  

 

 

 

 

Toti fanii artistului ii pot urmari activitatea atat pe Facebook, cat si pe Instagram, acolo unde Dan Balan este extrem de activ, postarile lui fiind apreciate de mii de oameni din toate colturile lumii.  

 

In prezent, Dan Balan nu este intr-o relatie amoroasa. Insa, dupa ce a devenit antrenor la „Vocea Ucrainei”, internautii au inceput sa suspecteze o eventuala relatie intre el si Tina Karol. Dan Balan a comentat anterior legatura dintre cei doi: „Minunata Tina Karol… Ea m-a fermecat. Are o carisma extraordinara. Asa femei ca Tina se intalnesc extrem de rar. Sunt foarte bucuros ca proiectul ne-a dat ocazia sa ne cunoastem unul pe altul mai bine.” 

 

 

 

La multi ani frumosi, Dan Balan!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa foto: Facebook.com, Google.com


Perfecte