Concursul a fost destinat barmanilor profesionisti de top din industria ospitalitatii, sub patronajul casei frantuzesti de coniacuri Hennessy. Premiul mare este o calatorie exclusivista in Franta, regiunile Cognac si Champagne, la resedinta casei "Hennessy si Moёt&Chandon". Participantii s-au intrecut la doua probe: "Homework" si "Fantasy".

 

 

Prima runda a presupus pregatirea unui cocktail pe baza retetei proprii si prezentarea legendei sale in fata publicului. Esentiale pentru juriu au fost atat aspectul bauturii, aroma si gustul, cat si carisma autorului.

 

 

In runda a doua, participantii au primit “cutii negre”, cu cate un set de ingrediente, din care ei au trebuit sa inventeze o bautura timp de 15 minute. Verdictul final a fost dat de doua echipe de jurati: unul tehnic, care a analizat metoda prepararii si tehnica lucrului si echipa juratilor de degustare, care a inclus doi barmani de top din Moscova: Max Bradarsky si Andrei Poisik.

 

 

Premiul mare a fost castigat de Iurie Chiselari, barman la Sensi Bar & Cafe, care in scurt timp va vizita domeniile Moёt&Hennessy. Organizatorul concursului este UB FB Trade Group, importatorul si distribuitorul oficial Hennessy in Moldova.

 

 

Urmareste in videoul de mai jos cele mai inedite momente din cadrul concursului:

 

 

*Acest articol este un produs comercial.

Perfecte