La 5 ani de la lansare, Bismobil a avut onoarea sa premieze castigatoarea concursului de extragere, care s-a ales cu o bucatarie. Mai mult decat atat, aceasta bucatarie este prima cu care Bismobil a participat anterior la un concurs, si care intr-un final, i-a purtat noroc unei profesoare de franceze, din Ialoveni.

 

 

 

 

 

 

Asa se face ca, acum 5 ani, un bun prieten al companiei Bismobil, a venit cu ideea de a participa la expozitia de mobila de la Moldexpo. Si astfel a inceput totul: o echipa tanara, fara prea multa experienta, dar cu un scop sigur si foarte bine definit, a fost provocata sa munceasca, sa se ambitioneze sa transforme un vis, intr-o afacere de succes. Marele noroc a fost, totusi, aceasta expozitie! Banal ar spune unii, insa echipa Bismobil se simte mandra de acest drum spre succes.

 

 

 

 

 

 

Pana la urma, asa cum se intampla doar in povesti, istoria  a luat o alta intorsatura si a inceput sa tipareasca in viata unor oameni, o cale notorie, o noua matrice. Asadar, in urma concursului, compania Bismobil a luat locul I. Acest trofeu a fost ca un imbold, pentru ca echipa  Bismobil sa duca la bun sfarsit tot ceea ce a inceput. Afacerea a inceput sa creasca, echipa a devenit si mai unita si dornica de munca. Acum Bismobil cuprinde cateva magazine si un show-room, iar la 5 ani de la inaugurare, a decis sa aduca aceasta bucatarie norocoasa in dar castigatoarei concursului de extragere.

 

 

 

 

 

Tot ce trebuie sa faceti ca istoria Bismobil sa devina si istoria voastra, este sa distribuiti povestea noastra.

 

*Acest articol e un produs comercial

Perfecte