Noua piesa are versurile scrise in engleza, dar semnificatia lor pare sa ramana o taina chiar si pentru interpret. Rugat de catre gazda emisiunii sa-i traduca cateva secvente, Johy pare sa fi intalnit dificultati: “Stiu ce inseamna, dar nu stiu sa explic.” a spus acesta.

 

 

Totusi, Johy isi preintampina toti admiratorii ca nu va mai lansa nimic, cel putin jumatate de an, iar asta pentru un scop foarte serios. Interpretul vrea sa-si achizitioneze o masina.“Adun bani pentru masina, nu vreau sa cheltui pe videoclipuri. Eu nu iubesc masinile mici, mie imi place sa fie asa mai mare, vreun Jeep sau ceva de genul.”

 


Momentan, Johy face scoala-auto si se pregateste de examen: “Trebuie sa rezolv cu permisul. Am mai condus asa, dar mai mult prin  sat.” “Nu spune asta, ca te aude politia.” l-a atentionat Anisoara Loghin.

 

 


Cat despre petrecerea sa aniversara, Johy sustine ca a tinut mult sa faca o ceremonie cu fast.”Eu de la 15 ani imi sarbatoresc ziua la restaurant. Imi place sa fie asa pompos. Inainte nu-mi puteam permite ca nu eram asa popular. Acum insa, e altceva. M-a costat ceva petrecerea asta, peste o mie de euro. Ziua de nastere este o data in an. La mine totul este cu cap, planificat.”

 


Printre invitati a putut fi observata si fosta prietena a lui Johy. La acest subiect, artistul a avut de declarat urmatoarele: “Trebuia sa fie ceva intre noi, dar asa si nu a mai fost. Am ramas pur si simplu prieteni apropiati.”

 


Cu toate cele pomenite mai sus, artistul se considera o persoana modesta.“Sunt o persoana materialista, of..sorry,modesta am vrut sa zic. Daca cineva ma raneste, eu incerc trepatat sa o inlatur.” a marturist artistul.

 

Mai multe detalii despre noutatile din viata lui Johy, urmareste in videoul ce urmeaza:

 

 

 

Sursa foto: Facebook.com

Perfecte