Si nu de azi sau de ieri se plang oamenii cu care lucreaza de comportamenul nepotrivit al lui Depp care este din ce in ce mai pretentios pe platourile de filmare si actioneaza fara control. Chiar daca continua sa lucreze la proiecte destul de importante, nu putem ignora faptul ca Depp s-a schimbat, in rau. Ultima insprava a actorului? O disputa intre el si un membru al echipei de filmare care aproape ca s-a incheiat cu o lupta fizica.

 

 

 

Conform Page Six, mai multe surse au confirmat faptul ca actorul a incercat sa-l atace pe un coleg  si ca l-a instigat la bataie dupa ce ar fi consumat alcool toata ziua. Incidentul ar fi avut loc pe platourile de filmare ale peliculei „Labyrinth”. In timpul filmarilor unei scene a fost nevoie sa se inchida o intreaga strada. Actorul ar fi „fumat si baut toata ziua”, iar cand autorizatia de inchidere a strazii ar fi expirat, directorul de platou i-a comunicat lui Depp ca trebuie sa plece.

 

 

 

Johnny a facut un gest necugetat si aproape ca a sarit la bataie, impingandu-l pe om si provocandu-l la bataie: „Iti dau 100.000 de dolari sa imi dai un pumn!”, ar fi strigat actorul. Din fericire colegul sau nu a raspuns provocarii. Aceste detalii ies la iveala la o saptamana dupa ce doi fosti bodyguarzi l-au dat in judecata pe Johnny pentru ca i-ar fi suprasolicitat si i-a platit prost timp de doi ani. Regizorul Brad Furman i-a luat apararea lui Depp, declarand: „Johnny Depp este un profesionist, un bun colaborator si un sustinator ai celorlalti colegi, care ii trateaza mereu pe cei din jur cu respectul cuvenit. Filmele pot fi stresante si evenimentele minore pot ajunge sa fie exagerate. Tuturor ne plac povestile, insa nu putem vorbi de una aici!”.

 

 

 

 

 

Sursa foto: Google.com

OkMagazine.ro