Ai pus ochii pe tinuta unei vedete de la noi si ti-ai dori si tu una? Ei bine, ai ocazia sa scotocesti prin garderoba vedetelor si sa cumperi cateva articole la un pret accesibil. Toate acestea, le vei putea face sambata, 19 august, la un eveniment caritabil, unde achizitionand cateva piese vestimentare, vei putea ajuta doua fetite grav bolnave. 

 

Natalia Moraru, Sandra Dodon, Anastasia Fotachi si Diana Grigor, isi vor scoate cele mai frumoase haine, la vanzare, in scop caritabil. Astfel, la targ vei putea cumpara accesorii, bijuterii si haine pentru adulti, dar si pentru copii. Organizatoarea evenimentului, Svetlana Sainsus si-a adunat cele mai frumoase tinute din garderoba pe care le va vinde la targ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Si pentru ca au o agenda incarcata si au anuntat ca nu vor putea participa personal la acest eveniment, interpretele Victoria Lungu si Corina Tepes au extras cele mai frumoase tinute din dressing-ul lor si le-au donat organizatoarelor evenimentului, Svetlana Sainsus si Veronica Panfil, care la randul lor, isi vor vinde hainele din garderoba.

 

 

 

Atmosfera va fi condimentata cu mult chef si voie buna de catre tanarul interpret Gabriel Nebunul, care va avea o prestatie suta la suta LIVE. Si asta nu e tot, tot acolo vei putea gusta din cateva dulciuri delicioase pregatite de una dintre organizatoarele evenimentului Svetlana Sainsus impreuna cu mama sa.

 

Toti banii colectati in urma vanzarilor, vor fi donati pentru 2 fetite, grav bolnave: Simona Mitronici si Irina Florea.

 

 

 

 

 

Cei care vor sa participe la acest targ, sa faca o donatie de haine sau sa achizitioneze articole vestimentare la un pret avantajos, pot veni sambata la ora 14.00, in Gradina Publica Stefan cel Mare si Sfant.

Perfecte