Pentru botezul micutului Lucian, parintii au ales Manastirea Curchi si asta pentru ca, acum patru ani, interpretul s-a cununat cu sotia sa acolo.

 

La botez, Lucian a purtat un costum clasic cu papion, a fost cuminte si extrem de curios atunci cand preotul l-a stropit cu apa sfintita.

 

A plans foarte putin. El nu prea plange, ii place sa vorbesti cu el, adora atentia.”, a marturisit Ion Paladi pentru perfecte.md.


 

 

Taina sfantului botez a fost asistata de cei 9 cumetri. Printre acestia se numara instrumentistul Cornel Botgros, membrul formatiei Akord, Igor Stribitchi si interpreta din Romania, Cristina Spatar, cu care Ion Paladi are o frumoasa relatie de prietenie.

 

 

 

Avem 9 cumetri. A venit si Cristina din Romania. Suntem prieteni de ceva timp. Nicolae Botgros i-a botezat copiii si noi am fost invitati la mai multe petreceri din partea nasilor. Si iata am decis s-o alegem in calitate de nasa de botez pentru Lucian.”, a specificat Ion Paladi pentru perfecte.md.

 

 

 


Interpreta Adriana Ochisanu, care este nasa de cununie a sotilor Paladi, nu a fost prezenta la eveniment. Ion Paladi a spus pentru perfecte.md ca relatia lor de prietenie s-a cam racit in ultima perioada.

 

Nu am sunat-o pe Adriana. Din pacate relatia noastra s-a racit. Nici ea nu a sunat sa intrebe de baietel. Chiar si asa noi o respectam foarte mult.”, a mai spus Ion Paladi pentru perfecte.md.

 


Sursa foto: \\ facebook.com\\ion paladi

 

Cat despre petrecerea de cumatrie, Ion Paladi spune ca o va organiza anul viitor, cand Lucian va implini un an.

 

Perfecte